Κρατηση

Η κράτηση μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά +30 6945 550 661, είτε μέσω email nasos(a)sea-arrow.gr ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας παρακάτω.
Είναι απαραίτητο να σημειώσετε τις ημερομηνίες, ώρα αναχώρησης-επιστροφής που σας ενδιαφέρει, τον προορισμό σας, τον αριθμό των ατόμων που θα επιβαίνουν και οποιαδήποτε άλλη προτίμηση έχετε.

Κρατηση

Έλεγχος Διαθεσιμότητας

Αποστολή επιτυχής! Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Επιβεβαιωση κρατησης

Η κράτησή σας θα επιβεβαιωθεί με την καταβολή προκαταβολής ύψους 30%. Η κράτησή σας θα ακυρωθεί εάν εντός 2 ήμερών δεν γίνει η κατάθεση της προκαταβολής.

Μισθωτηριο συμβολαιο

Με την εξόφληση του τιμήματος συνάπτουμε το μισθωτήριο συμβόλαιο.
Το μισθωτήριο συμβόλαιο ειναι η δική σας ασφάλεια καθώς μονο έτσι απολαμβάνεται ένα πλήρες πακέτο των Ασφαλιστικών καλύψεων που σας παρέχουν οι Ασφαλιστικές Εταιρίες.

Πληρωμη


- Όλες οι πληρωμές μπορούν να γίνουν μέσω Πιστωτικής Κάρτα ή με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
- Το συνολικό τίμημα (εκτός κόστους καυσίμων) θα πρέπει να αποπληρώνεται πριν την αναχώρισή σάς.
- Επιπλέον κόστη (π.χ. από ζημιές) ή υπηρεσίες θα εξοφληθουν με την παράδοση του σκάφους.
- Οποιαδήποτε πληρωμή μπορει να γίνει και πάνω στο σκάφος με χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας πληρωμών που διαθέτουμε.
- Advance payments are only refundable in the cases described under paragraphs 06 (weather conditions) and 07 (cancellation policy) below.

Εγγυηση

Αναλόγως της υπηρεσίας που θα επιλέξετε και κατόπιν συνεννόησης δίδεται ενα ποσό ως εγγύηση, το οποίο θα σας επιστραφεί με την παράδοση του σκάφους (συνήθως ανέρχεται στο ύψος καταβολής των καυσίμων).

Ασφαλιστικη καλυψη

Το σκάφος μας διαθέτει επαγγελματική άδεια και καλύπτεται από πλήρες πακέτο ασφαλιστικών καλύψεων όπως ορίζει ο νόμος.
Σημειώνουμε όμως οτι χωρίς μισθωτήριο συμβόλαιο η οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρία θα αρνηθεί την οποιαδήποτε κάλυψή σας.

Πολιτικη ακυρωσεων

Πολιτική ακυρώσεων - 100% επιστροφή χρημάτων
Η αναχώρηση του σκάφους γίνεται κανονικά εκτός και εάν στην περιοχή απόπλου πνέουν άνεμοι 6 Beaufort και άνω.

Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών που διαρκούν άνω των 2 ημερών από την ημερομηνία αναχώρησης τότε η εταιρία μας θα σας επιστρέψει όλα τα χρήματα που έχετε δώσει (συμπεριλαμβανομένης και της προκαταβολής).

Στο πλαίσιο της μεγιστοποίησης της ικανοποίησης των πελατών μας η Sea Arrow θα σας επιστρέψει το 100% των χρημάτων σας εάν η ακύρωση της κράτησης γίνει έως και 2 εβδομάδες πριν την ημερομηνία αναχώρησης ή, εάν το επιθυμείτε η κράτησή σας μπορεί να μεταφερθεί σε διαφορετική ημερομηνία αναλόγως και της διαθεσιμότητας.ESPA