Τιμες & Υπηρεσιες

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της θάλασσας, προσφέροντας τη μεγίστη δυνατή ασφάλεια και άνεση σε εσάς και τους αγαπημένους σας, αλλά και να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί σας.

Κάντε κλίκ σε κάθε σκάφος για να δείτε τις τιμές του.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε μαζί ένα all-inclusive πακέτο που θα ταιριάζει στις προτιμήσεις σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!!

(*) Καύσιμα δεν περιλαμβάνονται στην τιμη – Το σκάφος διαθέτει επίσης σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης καυσίμου.

VIP transfers

Μπορούμε να σας μεταφέρουμε σε οποιοδήποτε σημείο του Αιγαίου επιθυμείτε την ώρα της επιλογής σας ώστε να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας.

Ενοικιαση σκαφους

Μπορείτε να ενοικιάσετε το σκάφος μας και να πάτε με την οικογένεια σας, τους φίλους σας για μια ημερήσια ή πολυήμερη εκδρομή σε κάποια μαγευτική παραλία, ένα απομακρυσμένο κατάλλυμα ή απλα μια ξεγνοιαστη βόλτα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου μας.

Mega Tender

Μπορείτε επίσης να ενοικιάσετε το σκάφος μας ως Mega Tender καθώς οι ανέσεις και ο εξοπλισμός του μπορούν να καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Προσωποποιημενες Υπηρεσιες

Μπορείτε να συζητήσετε μαζί μας για να σας προφέρουμε ένα μοναδικό πακέτο απόδρασης σε μέρη μοναδικά καλύπτοντας απόλυτα τις προσωπικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Corporate events

Εάν είστε εταιρία και θέλετε να σχεδιάσετε κάποιο event μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παρέχουμε ειδικές υπηρεσίες οργάνωσης workshop, σχεδιάζουμε εκδρομές, δραστηριότητες, «παιχνίδια» ενδυνάμωσης ομάδων, αθλητικές δραστηριότητες (πεζοπορίες, kite surfing, SUP κα).

Επίσης σας προτείνουμε ένα εξαιρετικό και δοκιμασμένο δίκτυο συνεργατών όπως:
- Βίλες σε ειδικές τιμές στην Κέα, την Αντίπαρο, τη Μυκονο και την Αττική (χωρητικότητας 6 εώς 18 ατόμων).
- Boutique hotels στην Κεα, την Αντίπαρο και την Μύκονο.ESPA